1 For meat production, all necessary inspections must be carried out at all stages of production, slaughter, cutting and any other preparation up to the sale to the consumer, to ensure that, as far as technically possible, the origin and position of the animal products in the production, processing and preparation chain can be certified from the unit of production of the livestock to the final packaging and/or labelling unit.
2 For products other than meat, the special certification measures are laid down in the Annex.
175 Inserted by No I of the O of 23 Aug. 2000, in force since 1 Jan. 2001 (AS 2000 2491).
1 Per la produzione di carne, occorre procedere a tutti i controlli, a tutti gli stadi della produzione dalla macellazione, passando per il trinciamento e qualsiasi altra preparazione fino alla vendita al consumatore, necessari per provare, nella misura in cui la tecnica lo permetta, la tracciabilità dei prodotti animali lungo la catena di produzione, trasformazione e preparazione, dall’unità di produzione degli animali fino all’unità responsabile del condizionamento finale e /o etichettatura.
2 Per i prodotti animali diversi dalla carne, altre disposizioni che permettono di provarne la tracciabilità sono fissate nell’allegato 1.
170 Introdotto dal n. I dell’O del 23 ago. 2000, in vigore dal 1° gen. 2001 (RU 2000 2491).
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